EL ELE GÜVENLİ GELECEĞE

Gençleri terör örgütlerinin eleman kazanma çalışmaları konusunda bilinçlendirmek, teröre karşı devlet-vatandaş işbirliği içerisinde, halkın devlete olan güven ve desteğini güçlendirmek amacıyla İl Emniyet Müdürlükleri tarafından 2019-2020 yılı eğitim ve öğretim dönemi içerisinde üniversite ve liselerde “Gençlik ve Güvenli Gelecek” isimli proje kapsamında bilgilendirme konferansları veriliyor.

Bu çerçevede Üniversitemiz Kangal Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik Sivas İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından konferans düzenlendi.

Kangal Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen konferansa yüksekokul öğretim elemanları ile öğrenciler katıldı.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli uzman personeller tarafından verilen konferansta, yürütülen projenin terör örgütlerine karşı çok yönlü sürdürülen mücadelenin etkinliğini artırmak ve başta öğrenciler olmak üzere toplumun her katmanına ulaşmasını sağlamak olduğu anlatıldı.