Müdürün Mesajı


Değerli Gençler,

   Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Sivas’ta, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde yer alan Kangal Meslek Yüksekokulunu tercih ettiğiniz için mutluyum. Bilim ve teknoloji’nin hızla ilerlediği çağımızda, ülkemizin bu yarışta geri kalmaması için, her alanda, hep birlikte el birliğiyle çalışmalıyız. Bu konuda üniversitelere düşen sorumluluk, en üst düzeydedir. Bizler, sizlerin daha kaliteli öğrenim görmeniz ve daha donanımlı mezun olmanız için elimizden geleni yapmakla sorumluyuz. Siz değerli öğrencilerimiz de, ülkesine yararlı birer birey olma hedefiyle, kendinizi en iyi şekilde yetiştirme gayretinde olmakla sorumlusunuz.

   Kangal Meslek Yüksekokulumuz; ülkemiz ve bölgemiz sektör talepleri doğrultusunda 5 bölüm, 6 programda, eğitim-öğretim faaliyetini yürütmektedir. Mezun öğrencilerimiz, iş arayan değil iş kuran bireyler olarak mesleklerinin, temel kavram ve ilkelerini özümsemiş, değişen şartlara göre mesleki değişimleri takip ederek öğrenebilen, çözüm yaratan, ekip çalışmasına açık, kültürlü, sosyal ve ticari girişimcilik düzeyi yüksek, etik değerlere saygılı bireyler olarak meslekleri ile ilgili işlerde istihdam edilmekte veya işlerini kurmaktadırlar. İş dünyasının ihtiyacı olan üretken ve nitelikli insan gücünü yetiştirmeyi hedefleyen Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Kangal Meslek Yüksekokulumuzun birer mezunu olmanın ayrıcalığı, güvenci ve yaratacağı farkla  siz değerli öğrencilerimize sağlıklı, başarılı ve mutluluk dolu nice gelecek yıllar dilerim.

    Bu amaçla, hepinize hem eğitim hayatlarınızda hem de mezuniyet sonrası iş yaşantılarınızda ayrı ayrı başarılar diliyor ve sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.  


pic
Yukarı